About me

Ik ben geen man van veel woorden… Behalve als het op food aankomt!

Mijn passie voor eten, koken en alles hier rond was al sinds vroeg aanwezig. Ik ben iemand die lak heeft aan regels en hou niet van stereotypes. Ik besloot dan ook mijn eigen weg te gaan, de boeken aan de kant te leggen en mijn passie te volgen.

Ik startte mijn koksopleiding dadelijk in de keuken na mijn studies, er van overtuigd dat de praktijk mij meer zou opbrengen dan uren achter boeken te zitten. Ik had gelijk… Na mijn eerste ervaringen in het werkveld wilde ik zo hoog mogelijk geraken in de culinaire wereld. Ik was (en ben) verslaafd aan de nieuwste trends, de nieuwste ontwikkelingen en de nieuwste smaaksensaties. Om mezelf hierin te verdiepen en mijn kennis te verruimen, had ik de eer om samen met grote chefs te werken op het hoogste niveau. Zij brachten mij de basis bij en vertrekkend hieruit kon ik mijn creativiteit laten botvieren.

Om bij te blijven met de huidige trends en nieuwe ontwikkelingen reis ik de wereld rond om bij de nieuwste talenten te gaan eten. Naast het koken op zich is dit ook mijn nieuwe passie geworden. Ik heb ook al vaker gemerkt dat er heel wat charlatans in de restaurantwereld rondlopen en dit is nu net iets wat ik verafschuw. Koken moet en blijft een passie zijn voor degene die zijn zaak uitbaat en geen geldmachine. Om al deze bullshit uit de wereld te helpen, besloot ik mijn ervaring te gebruiken om deze blog op te stellen. Ik wil aanstormende talenten motiveren om verder te blijven gaan in de goede richting en de foodies nieuwe ideeën en tips mee te geven. Het kan maar bruikbaar zijn!

Via deze blog geef ik graag mijn eigen no-nonsense mening mee over de nieuwste hotspots… Enjoy!