Flips Food Consultancy

Eten en drinken en alles wat hier bij komt kijken is mijn hele leven. Ik sta er mee op en ga er mee slapen. Het rommelt non-stop in mijn hoofd en ik weet met de ideeën vaak geen blijf. Ik hou ervan anderen te kunnen inspireren en om mee te gaan in hun denkwereld.
Creativiteit en originaliteit zijn de twee “keywords” die ieder concept gerelateerd aan food onderscheiden van de rest en zorgen voor succes. Hoe zeer de passie en motivatie ook aanwezig is bij iedere gepassioneerde chef of restaurateur, soms is die creativiteit en originaliteit toch zoek. Iedere kunstenaar heeft hier wel eens last van, toch?

F3 Consultancy wil hier graag een antwoord op bieden en anderen verder helpen met die “net iets andere” invalshoek. Indien we geen oplossing kunnen bieden, maken wij gebruik van een breed netwerk van specialisten die hier verder in kunnen ondersteunen.

Wanneer kan je beroep doen op Flips Food Consultancy? Wel als een restaurateur vragen heeft over nieuwe kooktechnieken, het maken van nieuwe gerechten, het samenstellen van een nieuwe kaart, de aankoop van een nieuw keukentoestel, … . Ook kan het simpel zoals het samenstellen of verbeteren van een recept gaande van hapjes tot desserts, gebak en brood.

Om een volledig beeld te geven van de mogelijkheden volgt hieronder een overzicht:

– conceptontwikkeling;
– foodstyling;
– franchising;
– marketing;
– menu- / kaartontwikkeling;
– new product development;
– recepten;
– restaurant start-ups;
– schoolfood service / public food service;
– trainingen;
– privé-lessen.

Zoals te zien is, proberen wij op iedere vraag een gepast antwoord te bieden. Heb je een vraag of twijfel je of wij je kunnen helpen? Aarzel niet en neem contact op! Wij beantwoorden alle vragen en schrikken niet terug van de gekste opdrachten of vragen!

Tel. 0032 (0)476.740.944

Flipka@hotmail.com

mail@flipsfuckingfoodblog.com