The Jane 2.0 Fuckin’ Perfect for sure !!!

Dinsdag avond,

Yes , yes ,yes !! We werden genodigd om nog een keer te gaan eten in The Jane. Natuurlijk laat je zo een kans niet voorbij gaan. Waar ik na ons eerste bezoek al helemaal verkocht was maar hier en daar nog wat aan te merken had, ben ik nu helemaal omvergeblazen door Nick en zijn “posse”. Van het begin tot het einde een vlekkeloos parcours met geweldige smaakcombinaties . Waar ” Jane ” me de vorige keer verleidde , wel daar hebben we deze keer sex met mekaar gehad , en Jane heeft me alle hoeken van haar kamer laten zien !! It’s a Beast !!

De sfeer , de dynamiek , de energie , het gezelschap , de wijnen , het eten,… alles zat vanavond mee. Daarom heb ik er een kleine film van gemaakt en een foto reeks. Ik leg de hele avond en recepturen niet uit want het is gewoon teveel. Maar wat je ook ooit gaat doen in je leven , zorg dat je bij ” Jane ” bent langgewenst want het is de moeite.

About the Author

There are no comments yet, add one below.

Leave a Reply